FÖNSTER

Vi anpassar oss till dina individuella behov

Vi anpassar oss till dina individuella behov

Aluminiumfönster är den populäraste produkten på industribyggen och i flera kontor. De ger byggnaden modernt utsseende samt stor brandsäkerhet. Är täta och underhållsfria. Tillgänliga i nästan alla kulörer.

PVC-fönster vinner ständigt fler anhängare på den svenska marknaden. Kunder uppskattar dem för dess väderbeständighet och isolering samt att de är helt underhållsfria. Fönstret ser precis likadant ut efter tio år!
Om du tar särskild hänsyn till miljövänlighet och tvivlar på att PVC-fönster är ett bra val behöver du inte oroa sig. Modern tillverkarprocess uppfyller alla krav för lågemissioner. Plastprofiler är dessutom helt återvinningsbara, vilket man inte kan säga om träprofiler konserverade med farliga kemiska ämnen.

VARFÖR INTE PVC MED ALUBEKLÄDNAD? Plastfönster med aluminiumbeklädnad är ett intressant och väldigt billigare alternativ för de som fortfarande vill ha samma isolering och utseende som om de köpte trä/alu.

Träfönstret är den mest traditionella fönstertypen. Den väljs oftast till k-märkta hus, villor och sommarstugor. Visst åldras fönstren synligt och behöver ett regelbundet underhåll, men för vissa byggnader är de helt enkelt ett måste. God isolering och traditionellt utseende är det flera kunder gillar dem för.

Trä/aluminium fönster är nuförtiden mest populära pa den svenska marknaden, särskilt när det gäller bostäder. Denna typ garanterar högsta uthalligheten - tack vare yttre metallbeklädnad. Men inomhus har du samma, den mest önskade typen – träfönster.

Vi erbjuder fönster för inom- och utomhus montage, med olika grader av energisparande och ljudisolering, men med en alltid genomgaende hög kvalitet och estetik. Oavsett om du letar efter fönster till ditt hus, kontor eller butik, kan vara produkter uppfylla dina individuella behov.
Alla vara ytterfönster är underhallsfria, väderbeständiga och byggda för nordiska klimatet - U-värde är alltid omkring 1,0. Jämför det med gammaldags fönster med U-värde upp till 3,0 vilket orsakar stora förluster.
Energieffektiva fönster sänker betydligt värmekostnader. Med ett speciellt skikt pa dem kan du ocksa ha ett perfekt solskydd, som inte släpper för mycket solvärme pa sommaren.
Vi lämnar garanti pa vara fönster: 10 ars pa glas, 5 ars pa profiler.